Uncategorized

Fler yogapass

God fortsättning,

Här blomstrar sommaren för fullt, lika så gör våra aktiviteter. Våra skogsbad med inspiration från det japanska konceptet shinrin-yoku, som jag skrev om i förra inlägget, blev snabbt populära och uppbokade. Så vi har satt in några extra pass med det, samt lagt till fler pass med yoga och meditation – på drop in så att man inte behöver anmäla sig i förväg. Tanken är att man inte ska stressa hit för ett inbokat pass, det är ju lätt hänt i vardagen att annat dyker upp och kommer i vägen. Vilket vi ju har full förståelse för och därmed har fler pass som det bara är att droppa in på när man har tiden över. 

Sedan har vi en del praktiskt att sköta med på vårt kära lägercentra, med frakt inom Europa har vi beställt lite nya saker vi väntar med spänning på. En del möbler behövdes förnyas och så har vi byggt ut uterummet en del så man kan ha yoga passen där om det är för dåligt väder att vara ute i trädgården. Tacksamt nog är det ju oftast tillräckligt varmt ute ändå även om det regnar lite, så man kan sitta i uterummet. Det har blivit uppskattat, särskilt som vi brukar duka upp med en liten fikabuffé efteråt för de som vill stanna och småprata. Vi vill vara en öppen plats där nya band knyts. Tyvärr är det ibland svårt att lära känna nya människor ute i samhället, många rör sig i mindre, men ganska fasta kretsar mellan jobb eller studier, familjen och barnens sammanhang, några gamla vänner eller så. 

En fundering vi har är att börja med couching kurser för par vars relationer krisar och för nyblivna singlar. Efter en separation, som i vissa fall kan vara en väldigt slitsam process, känner sig nog många rätt vilsna. Hur gör man egentligen för att gå vidare? Och för att – om man orkar tänka tanken – börja om? Vad kan man lära sig från sina tidigare relationer och vad vill man ta med sig eller förnya inför kommande relationer? Det är lätt att fastna i dysfunktionella relationer och upprepa gamla mönster som sliter både på en själv och på ens relationer. Men man kämpar på i vardagen tills vändpunkten är ofrånkomlig. Tills det behövs en förändring, kanske både en inre och en yttre förändring. Där vill vi vara med och stötta, vägleda, lyssna på de som vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *