Om oss

Junsele Lägercentrum föddes av viljan att ge människor en plats där de kunde komma närmare naturen. Vårt fokus ligger på att ge varje individ att, utifrån personanpassade träningar och motion, hjälpa de att hitta en stabilare livsstil.

Vi som driver Junsele Lägercentrum arbetar varje dag för att ge varje individ det stödet de behöver för att de ska hitta verktygen som behövs för att bättre klara av sin vardag. Vårt mål är att varje person ska lämna vårt aktivitetscentrum med ett nytt perspektiv på livet, ett nytt mindset och med en vilja att leva livet som livet ska levas.

Vi utgår alltid från att varje individ som kommer till oss, kommer också med unika upplevelser och unika förväntningar, därför anpassar vi alltid våra program på en individnivå. Våra olika träningsformer finns till för alla men de är tänkta att klaras av individuell utifrån varje individs styrka och kunnighet.

Vi hoppas på att ni som hittar hit ska hitta en mer än bara ett aktivitetscenter, vi vill att ni som hittar hit hittar en personlig anpassad partner som erbjuder er möjligheter till ett stabilare och lättare liv.

Livet är annorlunda för alla och vi alla upplever världen annorlunda. Tänk på bilden nedan. Är flickan ledsen eller tittar hon kanske genom ränderna på plankorna?