Motionera

Kvinnor och hälsa

Välkomna åter till bloggen. Här tar vi upp allt inom hälsa och välmående, livskvalitet i stort. Nu är det ju sommar och semestertider och de flesta mår kanske som bäst vid denna tid. Men visst är välmående något som är lätt att ta för givet? Tänk tillbaka på senast du var sjuk – kanske var du sjuk i magsjuka, hade influensan eller bara en förkylning. Men minns du känslan av tacksamhet när man väl blir frisk igen? Det som att man inte är medveten om sitt välmående förrän man inte har det längre. Och så är det kanske med mycket här i livet inte sant? Man uppskattar det inte förrän det är borta! Att må bra är inget som alltid sker magiskt av sig självt heller. Ju äldre man blir, desto viktigare är det att ta hand om sig själv. Så även om de flesta nu mår bra, med hjälp av lite värme, sol och ledighet så gäller det långt ifrån alla!

välmående-kvinna

För att öka vår egen kunskap och därmed kunna ge er läsare de bästa tipsen, satsar vi på att gå på mässor. Högsäsongen för mässor är egentligen på hösten, men vi passar på att satsa på detta nu då det finns mer möjlighet att hålla event utomhus. Därmed kan vi garantera säkerheten för våra besökare! Nu låter det kanske som att man är van vid att springa på mässa jämt och riktigt så är det inte. Är faktiskt en nybörjare. Behöver därför börja med att köpa eventtält, man behöver nämligen fixa eget nu när det blir utomhus. Den första mässan vi har handlar just om kvinnors hälsa, vilket är en hjärtefråga. Kvinnor glöms ofta bort, speciellt uppåt i åldrarna. Men det är som sagt viktigare att ta hand sig uppåt i åldrarna, och ett vanligt problem i övre medelåldern hos kvinnor är hormonbalansen. Därför tänkte vi satsa på att promota wild Yam kräm på mässan och fokusera på hur kvinnor kan balansera kroppen med hjälp av naturliga tillskott. Man behöver alltså inga artificiella mediciner!

Vi måste ta tillvara på vad naturen har att erbjuda oss, kanske se bakåt i historien. Hur gjorde kvinnorna förr för att må bättre, bli piggare och lindra besvär?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *